Αποστολή σε Όλη την Ελλάδα

Yealink EXP20 Expansion Module

Yealink EXP20 Expansion Module

€97.15
(περιλ. 24% ΦΠΑ)
SKU: 001767
Brand: Yealink
  Ρωτήστε για το Πρόϊόν

Μοναδα Eπέκτασης Τηλεφώνου Υψηλής Απόδοσης Με Οθόνη LCD

Η νέα προηγμένη μονάδα επέκτασης Yealink EXP20 LCD Expansion Module σχεδιάστηκε ώστε να αποτελεί φυσική προέκταση των προηγμένων IP τηλεφωνικών συσκευών Yealink SIP-T27P και SIP-T29G. Επεκτείνει την τηλεφωνική συσκευή προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία στο χρήστη ενισχύοντας την αποδοτικότητα. Η μεγάλη και φιλική προς το χρήστη οθόνη υγρών κρυστάλλων (LCD) 160x320pixel καθώς και τα 20 επιπλέον πλήκτρα dual-color LED απλουστεύουν τη διαδικασία πλοήγησης διευκολύνοντας το χρήστη σε βασικές λειτουργίες όπως η ταχεία κλήση, η κλήση σε αναμονή, η προώθηση κλήσεων, BLF, BLA και άλλες. Μπορούν να συνδεθούν σειριακά έως και 6 μονάδες Yealink EXP20 προσφέροντας ένα ιδανικό IP τηλεφωνικό σύστημα για γραμματείες, ρεσεψιονίστ , διοικητικούς υπαλλήλους ή εργαζόμενους σε call center που διαχειρίζονται μεγάλο όγκο τηλεφωνικών κλήσεων σε τακτική βάση.

  • Φωτιζόμενη οθόνη υγρών κρυστάλλων (LCD) 160x320pixel μα δυνατότητα και εμφάνισης και εναλλαγής πολλαπλών σελίδων και εικονιδίων LCD.
  • 20 φυσικά προγραμματιζόμενα πλήκτρα Dual-Color LED
  • 18 επιπλέον διαθέσιμα πλήκτρα
  • Υποστήριξη διασύνδεσης έως και 6 μονάδων επέκτασης (expansion module) σειριακά
  • Ρυθμιζόμενο στάντ 2 θέσεων
  • Έως και 2 μονάδες επέκτασης (expansion module) μπορούν να τροφοδοτηθούν από την ίδια την τηλεφωνική συσκευή υποδοχής, χωρίς την ανάγκη επιπλέον τροφοδοτικού.